Coaching met paarden - Coaching en training voor ambitieuze vrouwen

Coaching en training voor ambitieuze vrouwen

Ontdek met paardencoaching hoe je meer rust creëert.

Zodat je relaxter in het leven staat.

Herken je dit?

DSC_6347
DSC_6340

Hoe zou het voor je zijn als

Coachen met paarden kan je daarbij helpen

Paarden zijn de beste coaches.

Systemische paardencoaching is een intense manier om onbesproken zaken snel helder te krijgen. Het gaat op een liefdevolle, efficiënte wijze tot de kern van de zaak. Het laat met een zachte blik een ander licht schijnen op de gebeurtenissen in je leven. Paarden geven haarfijn aan wanneer er binnen jouw systeem iets niet klopt. Ze reageren daar direct en oordeelloos op. Met weinig woorden meer inzicht en helderheid op jouw thema.

DSCF3536
Het heeft mij in een hele korte tijd niet alleen inzicht maar ook acceptatie van mijn situatie opgeleverd. Jij en dat paard en geen overbodig gepraat.
Marjilke van Duin
HR adviseur/ trainer
DSC_6370

Teamcoaching met paarden

Paardencoaching levert een positieve bijdrage aan de inzichten die nodig zijn om een team te laten groeien.                                                Vraag naar de mogelijkheden.

Ik had vooraf geen verwachtingen maar was wel heel benieuwd. Een heel bijzondere ervaring! Wat ik heel speciaal vond was dat een bepaalde onderdrukte emotie boven kwam en door deze toe te laten er ruimte ontstond voor meer rust in hoofd en lichaam.
Monique van de Broek

Vanuit kracht kiezen voor kwetsbaarheid

Een mooie ervaring rijker geworden. Wat sceptisch en neutraal ernaar toe gegaan maar dit gevoel sloeg al snel om in enthousiasme. Ank stelt je op je gemak, overziet de situaties goed en duidt wat er tussen jou en het paard plaatsvindt. Voelde me nadien enorm gesterkt. Zeker een aanrader!
Erna Bottram

Individuele paardencoachsessie

Ontdek je groeipotentieel
125
  • 100 % persoonlijke begeleiding
  • individuele sessie van 1,5 uur
  • gratis kennismakingsgesprek
  • locatie Riethoven

3 X individuele paardencoachsessie

Antwoord op ingewikkelde thema's
297
  • 100 %persoonlijke begeleiding
  • 3 individuele sessies
  • gratis kennismakingsgesprek
  • locatie Riethoven
Ik wist wel dat paarden goed konden spiegelen, maar dat deze sessie mij zo wist te raken had ik niet verwacht. Door het spiegelen van het paard kon Ank goed zien wat de vragen met me deden. Heb veel ballast losgelaten en voel me een stuk lichter.
Sanne Wilms

Veel gestelde vragen

Op deze vraag is geen standaard antwoord te geven. Iedere sessie verloopt anders. We werken immers met paarden van nature reageren op disbalans in een systeem. Ik laat me als coach leiden door wat het paard in gedrag laat zien.  We starten met een korte kennismaking en introductie over paarden (mocht je daar niet bekend mee zijn) en over over systemisch coachen. Vervolgens staan we kort stil bij je vraag of thema. Samen gaan we naar de paarden in de rijbak of in de wei en zal de sessie zich ontvouwen. 

De 1e coachsessie duurt 1,5 uur per sessie. De vervolgsessies duren gemiddeld 1 uur per sessie. De sessies leveren je veel inzichten en helderheid op.  

Ook als je bang bent voor paarden kun je deelnemen aan een paardencoachsessie. Je hoeft niet op het paard te zitten en je hoeft het paard ook niet aan te raken als je dat niet wilt. We coachen op afstand en in het bijzijn van het paard. 

Een sessie met paar is erg persoonlijk. Afhankelijk van je issue of vraag en de bereidheid om je open te stellen om samen daar naar te kijken kan een sessie je verschillende resultaten opleveren. Denk aan helderheid en inzicht in je thema, rust in je hoofd en lichaam, doorbreken van belemmerende patronen, meer energie en werkplezier. Meer verbinding met jezelf en anderen en meer zelfvertrouwen.

Elke persoon die in zijn leven dingen wil bereiken of wil veranderen is geschikt. Het begint met zelfreflectie en inzicht. Als je hiervoor open staat ben je geschikt. Mocht je kiezen voor een traject en het bevalt je niet, dan kun je na de 1e sessie afzien van vervolgsessies. Je betaalt dan uitsluitend de 1e sessie.  

De coachgesprekken vinden plaats in Riethoven op een mooie buitenlocatie. We staan samen met de paarden in een rijbak of in de wei. In overleg is het mogelijk om ook op andere locaties te werken. 

Het coachtraject bestaat uit 3 sessies. De sessies worden in overleg met jou ingepland binnen een tijdsbestek van 3 maanden. Tussen de sessies door hoef je geen opdrachten te verrichten. Je komt per sessie opdagen met dat wat er is en dat wat aandacht vraagt. 

Je kunt je vragen tussen de afspraken door altijd naar me mailen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op je vraag.

Zodra je je hebt aangemeld kun je starten met het traject. We plannen dan in overleg het 1e gesprek. Je hoeft dus niet enkele maanden te wachten om met het traject aan de slag te gaan.

Contactformulier

Mocht je nadere informatie wensen, of checken of dit traject jou past dan mail mij je vraag en ik neem contact met je op. Ben je geïnteresseerd in teamcoaching met paarden vraag dan naar de mogelijkheden. 

Coaching en training voor ambitieuze vrouwen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders