Ank - Coaching en training voor ambitieuze vrouwen

Passie in professie

      Met meer zelfvertrouwen en passie genieten van het leven

Over mij:  Ank van Lieshout

 

Ik lag op een luchtbedje aan een Oostenrijks meer tijdens onze zomervakantie. Het was prachtig weer, de zon schitterde op het helderblauwe meer en er waaide een verkoelend briesje. De bergtoppen in de verte gaven me een gevoel van ruimte en oneindige mogelijkheden. De kids genoten al spelend op het water. Toch voelde ik me somber, koud van binnen en erg onrustig, in totaal contrast met de idyllische omgeving.

Wat was er mis met me?  

Mijn gedachten waren overal en nergens, ik zorgde dat iedereen het naar z’n zin had en kreeg het spaans benauwd bij het idee om even niets te hoeven doen. Ik kon me niet ontspannen en dat maakte me ontzettend onzeker. Zelfs een boek lezen was al teveel gevraagd. Ik las wel maar las niet, ik was er wel maar ook niet.

Wat was er met me aan de hand? Op deze vraag kon ik geen antwoord geven. Ik wist het zelf niet meer. Ik leefde op de automatische piloot, was doodop, had continue hoofdpijn en kon weinig hebben van omgevingsgeluiden. Voor mijn gevoel rende ik achter alles aan, was niets goed genoeg en twijfelde ik over iedere keuze die ik moest maken. Het maakte me erg onzeker en wilde het liefst even verdwijnen.

Ik besefte op dat moment dat ik zo niet meer verder wilde en besloot op ontdekkingstocht te gaan naar mijn ware zelf. De vele persoonlijke ontwikkelingstrajecten en opleidingen die volgden hebben me geholpen in mijn zoekproces. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en leren luisteren naar mijn gevoelens. Mijn belemmerende patronen heb ik ontdekt en losgelaten. Was ik hier maar jaren eerder aan begonnen.

Het vraagt moed om te groeien wie je diep van binnen bent

Hoe is het nu?

Nu weet ik wie ik ben, dat ik goed genoeg ben zoals ik ben.  Ik begrijp hoe ik in elkaar zit en weet wat ik te doen heb als het even niet mee zit. Ik voel me gelukkig met mijn gezin en geniet van de dingen die ik doe. Ik kies bewust waar ik mijn aandacht aan geef en voel me relaxter dan ooit. Mijn onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor zelfwaardigheid, zelfliefde en zelfvertrouwen en ik laat nu mijn sensitiviteit voor me werken. Ik ben een energiek en optimistisch mens. 

Wat je over mij moet weten

De ontdekkingstocht naar mijn ware zelf wordt steeds mooier. Ik ben verslingerd geraakt aan persoonlijke ontwikkeling en volg jaarlijks diverse opleidingen en cursussen uit pure interesse. Ik heb me gespecialiseerd in zelfwaardering, vitaliteit en systemisch werk (met paarden) en werken met zielencode en zielenbewustzijn.

Ik ben een gevoelsmens en vertrouw op mijn innerlijke kompas. Ik houd dingen graag lekker praktisch en ben nuchter van aard. Ik focus me op het nu en blijf niet zoeken naar oorzaken van problemen. Ik heb een hekel aan onrechtvaardigheid. Sleur maakt mij moedeloos net als oppervlakkige gesprekken. Ik ben in mijn nopjes als ik op een dieper level in verbinding met anderen een transformatie teweeg kan brengen.

Ik geloof dat je je alleen maar onzeker voelt als jij dat toestaat. Voel jij je onzeker? Weet dat dit slechts een gevoel is en dat jij dit niet bent. Bewustwording hiervan is key en vraagt moed om innerlijk te groeien zodat jij met meer regie, rust en vertrouwen moeiteloos van het leven kunt genieten. Dit gun ik jou ook.

Als je me zou kennen zou je weten dat

Met meer rust, regie en vertrouwen genieten van het (werk) leven!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis gesprek en ontvang 3 tips die je direct verder helpen.

Coaching en training voor ambitieuze vrouwen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders