Zelfvertrouwen - Coaching en training voor ambitieuze vrouwen

Coaching en training voor ambitieuze vrouwen

Binnen 4 maanden met meer passie en zelfvertrouwen regie op je (werk)leven

Versterk je eigenwaarde en maak de beste keuzes voor jezelf 

Voor de ambitieuze vrouwelijke ondernemer die meer zelfvertrouwen wil in haar dagelijkse leven.

Je bent een ambitieuze ondernemende vrouw en hebt een druk leven. In je enthousiasme werk je keihard en sta je voor iedereen klaar. Voor de buitenwereld lijkt het je voor de wind te gaan. Je verdient goed, ziet er verzorgd uit, je hebt een leuk gezin, een mooie plek om te wonen en een rijk gevuld sociaal leven.

Toch voelt jouw binnenwereld compleet anders. Je twijfelt over van alles en nog wat, en je gedachten maken je erg onzeker. Je voelt je leeg, ontevreden en ongelukkig.

Onzekerheid, herken je dit?

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen.
Hoe zou het voor je zijn als je?

Gun jezelf de vrijheid van een leven vol zelfvertrouwen.

Dat is mogelijk met het traject ‘Boost je zelfvertrouwen’. Een traject van 4 maanden waarbij je 2 wekelijks een persoonlijke sessie krijgt en je op een praktische manier bewust wordt van je eigen gedachten, emoties en gedragingen en leert hoe je je zelfvertrouwen kunt versterken. Aan de hand van oefeningen, tools en opdrachten tussen de sessies door leer je hoe je je dit eigen kunt maken.

Aan het einde van het Boost je zelfvertrouwen traject heb je de volgende resultaten behaald:

  • Weet je wat je moet doen om van je gepieker af te komen zodat je kunt genieten van de leuke dingen in je leven.
  • Je voelt rust in je hoofd en lijf en ervaart meer positieve energie om uitdagingen aan te gaan. En als de spanning je nog eens overkomt, herken jij de signalen die jouw lichaam je geeft en stuur je moeiteloos bij. Je voelt je energiek, waardevol en goed genoeg.
  • Maak jij vol zelfvertrouwen keuzes die goed voor jou voelen, bepaal jij je eigen agenda en ben je trots en tevreden met jezelf.

De investering voor Boost je zelfvertrouwen bedraagt €1.400,-  exclusief btw. 

Ank staat open voor vragen, geeft je de juiste handvaten en stelt je erg op je gemak. Door de oefeningen kreeg ik steeds meer inzicht in hoe ik denk en wat ik doe. Ook weet ik nu hoe ik negatieve gedachten kan tackelen en ombuigen naar positieve gedachten. De paardencoachsessie was echt een eye-opener. Ik zou het traject aan iedereen willen aanraden met weinig zelfvertrouwen. Ik heb het traject als heel waardevol ervaren.
José Berkers
HR medewerker
Ank is een zeer kundige professional. Door haar persoonlijke aanpak met duidelijke en direct toepasbare handvaten en adviezen haalt ze het beste in je naar boven. Het traject was erg waardevol. Ik heb nu veel meer rust in mijn hoofd en ik ben me nu bewust van mijn gedachten, gevoelens en hoe ik die kan sturen. Ik heb geleerd kleine stapjes te zetten en daar tevreden mee te zijn. Mijn zelfwaardering is toegenomen en ben erg blij dat ik het traject bij Ank heb gevolgd.
Willian Rijkers
Financieel Adviseur

Het vraagt moed om te groeien wie je diep van binnen bent

Werken aan je zelfwaardering. Het werkt! Vrij snel in het traject merkte ik dat ik uit mezelf anders naar negatieve patronen ging kijken, en kon deze voorzichtig ombuigen naar iets positiefs. Ik ben nu meer in balans en sta sterker in mijn schoenen waardoor ik betere keuzes voor mezelf kan maken. De begeleiding was prettig, verhelderend en inspirerend. Ik ga er zeker verder mee aan de slag.
Silvia Kennis
Grafisch ontwerper
Ik had vaker het gevoel geleefd te worden ipv zelf sturing aan me leven te geven. Ik heb relatief simpele technieken aangeleerd waardoor mijn zelfvertrouwen en zelfwaardering enorm zijn toegenomen. Het resultaat is groot en zeer effectief. Ik ben erg blij dat ik het traject bij Ank gevolgd heb en raad het traject iedereen aan die op zoek is naar maar zelfwaardering en zelfvertrouwen.
Stefanie van de Berg
Gezondheidstherapeut/docent/coach

Boost je zelfwaardering

Hoe je met meer zelfwaardering gelukkiger wordt in je (werk)leven
1400
  • persoonlijke begeleiding
  • trajectduur 4 maanden
  • gratis kennismakingsgesprek
  • direct starten
  • lifechangingtool
  • GRATIS paardencoachsessie
paardensessie

Veel gestelde vragen

Dit traject is voor ambitieuze ondernemende vrouwen die open staan voor zelfontwikkeling. Plan gerust een gratis gesprek in, dan kijken we samen of het traject bij je past.

Elke persoon die in zijn leven dingen wil bereiken of wil veranderen is geschikt. Het begint met zelfreflectie en inzicht. Als je hiervoor openstaan kan ik je helpen om je zelfwaardering  te versterken zodat jij met meer energie en zelfvertrouwen grip creëert op je eigen leven. Mocht het traject je niet passen dan kun je na het intakegesprek en de 1e coachsessie afzien van het coachtraject. Je ontvangt dan het volledig betaalde bedrag retour. 

Dat snap ik, dat is ook spannend. Maar kijk er eens van de andere kant naar. Wat kost het je om nog langer in deze onzekerheid te blijven zitten. En om nog maar langer zelf aan te modderen zonder resultaat? Wat zou het je opleveren als je vol zelfvertrouwen in je leven zou staan?

Jazeker, je kunt in 4 maandelijkse termijnen betalen, de optie vind je op deze pagina. Zit je voorkeur er niet bij? Stuur me dan een mail, dan kijken we naar de mogelijkheden.

De coachgesprekken duren max 1,5 uur per sessie. Je gaat na een gesprek met veel inzichten, helderheid en motivatie aan de slag. 

De coachgesprekken vinden plaats ofwel in Riethoven ofwel online

Het coachtraject bestaat uit verschillende gesprekken verspreid over 4 maanden, dit in inclusief het intakegesprek en de paardencoachsessie. Je krijgt per gesprek eenvoudige opdrachten mee naar huis ter voorbereiding voor de volgende afspraak. De opdrachten zijn dagelijks binnen een paar minuten uit te voeren. 

Je kunt je vragen tussen de afspraken door altijd naar me mailen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op je vraag.

 

Zodra je je hebt aangemeld kun je starten met het traject. We plannen dan in overleg het 1e gesprek. Je hoeft dus niet enkele maanden te wachten om met het traject aan de slag te gaan.

 

Contactformulier

Mocht je nadere informatie wensen, of checken of dit traject jou past dan mail mij je vraag en ik neem contact met je op.

Coaching en training voor ambitieuze vrouwen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders