Coaching en training voor ambitieuze vrouwen

Binnen 4 maanden met meer passie en zelfvertrouwen regie op je (werk)leven

Versterk je eigenwaarde en maak de beste keuzes voor jezelf 

Met kleine stappen groots resultaat

Versterk je zelfwaardering op een eenvoudige manier. Stap voor stap meer zicht op eigen emoties en gedrag. Met praktische tools werk je aan je eigen regie en vertrouwen en ervaar je meer rust, richting en zin in je leven.

Favicon---Ank-van-Lieshout
DSC_6131

Persoonlijke begeleiding

Het is geen online zelfhulpmethode. Je krijgt stap voor stap persoonlijke begeleiding bij je zoekvraag. De coachingsessies zijn 1 op 1.

Als coach kun je van Ank op aan. Met Ank maak je een verdiepingsslag, die nodig is om tot een succesvol resultaat te komen. Empathisch, zorgvuldig, integer en absoluut betrouwbaar.
Joyce van Someren Brand
Adviseur HRM

Persoonlijke en professionele groei

Met het vergroten van je zelfwaardering en reflectievermogen gaan je veranderingen als vanzelf optreden. Veranderingen die je zelf eerder niet hebt kunnen maken gaan nu moeiteloos. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak vindt groei plaats.

DSC_6170
Favicon---Ank-van-Lieshout

Vitaal en energiek door het leven

Je eigenwaarde krijgt een boost, je ervaart meer energie, leeft bewuster en gezonder, en maakt betere keuzes voor jezelf. Je krijgt een positievere blik op de toekomst.

Je eigenwaarde bepaal je zelf

Het vraagt moed om te groeien wie je diep van binnen bent

Ank is een mens adviseur. Ze weet weg te blijven van een oordeel en gaat met haar ontwapenende aanpak op zoek naar wat werkt. Dit alles met een vleugje humor en een open mind. Ze schuwt niet om de nodige ongemakkelijke vragen te stellen die nodig zijn en verliest het "waarom" daarbij niet uit het oog.
Marjilke van Duin
HRM Adviseur/trainer
Werken aan je zelfwaardering door het geven van complimentjes aan jezelf en anderen. Het werkt! Vrij snel merk je dat je uit jezelf anders naar negatieve patronen gaat kijken, en deze voorzichtig om kunt buigen naar iets positiefs. Je bent beter in balans en staat sterker in je schoenen. De begeleiding was prettig, verhelderend en inspirerend, ik ga er zeker verder mee aan de slag
Silvia Kennis
Grafisch ontwerper

Boost je zelfwaardering

Hoe je met meer zelfwaardering gelukkiger wordt in je (werk)leven
1400
  • persoonlijke begeleiding
  • trajectduur 4 maanden
  • gratis kennismakingsgesprek
  • direct starten
  • lifechangingtool
  • GRATIS paardencoachsessie
paardensessie
Ik had vaker het gevoel geleefd te worden ipv zelf sturing aan me leven te geven. Ik heb relatief simpele technieken aangeleerd waardoor mijn zelfvertrouwen en zelfwaardering toenemen. Hoewel het simpele technieken zijn is het resultaat groot en zeer effectief. Ik ben erg blij dat ik het traject bij Ank gevolgd heb.
Stefanie van de Berg
Gezondheidstherapeut/docent/coach

Gratis paardencoachsessie

Bij een paardencoachsessie wordt het paard als hulpmiddel ingezet. Paarden zijn gevoelige dieren en reageren direct en oordeelloos op jouw als persoon. Ervaar wat een paardencoachsessie jou brengt.

DSCF3536

Veel gestelde vragen

De coachgesprekken duren max 1,5 uur per sessie. Je gaat na een gesprek met veel inzichten, helderheid en motivatie aan de slag. 

Elke persoon die in zijn leven dingen wil bereiken of wil veranderen is geschikt. Het begint met zelfreflectie en inzicht. Als je hiervoor openstaan kan ik je helpen om je zelfwaardering  te versterken zodat jij met meer energie en zelfvertrouwen grip creëert op je eigen leven. Mocht het traject je niet passen dan kun je na het intakegesprek en de 1e coachsessie afzien van het coachtraject. Je ontvangt dan het volledig betaalde bedrag retour. 

De coachgesprekken vinden plaats ofwel in Riethoven ofwel online

Het coachtraject bestaat uit verschillende gesprekken verspreid over 4 maanden, dit in inclusief het intakegesprek en de paardencoachsessie. Je krijgt per gesprek eenvoudige opdrachten mee naar huis ter voorbereiding voor de volgende afspraak. De opdrachten zijn dagelijks binnen een paar minuten uit te voeren. 

Je kunt je vragen tussen de afspraken door altijd naar me mailen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op je vraag.

 

Zodra je je hebt aangemeld kun je starten met het traject. We plannen dan in overleg het 1e gesprek. Je hoeft dus niet enkele maanden te wachten om met het traject aan de slag te gaan.

 

Contactformulier

Mocht je nadere informatie wensen, of checken of dit traject jou past dan mail mij je vraag en ik neem contact met je op.

Coaching en training voor ambitieuze vrouwen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders